Että toukokuu on jotakuinkin ohi, näytelmät näillä näkymin näytelty, Charlielta ehkä koko vuoden osalta, jätkä on vaan niiiin kesken, päätä ja jalkoja kyllä löytyy, mitään muuta ei tunnu herrassa olevan tällä hetkellä. Jospa se sieltä tulee kun ikää kertyy ja massaa tulee, luustoa kun on jo ihan kiitettävästi.

Varkauden näyttely 16.5. Charlie EH4,keskeneräinen Yllättynyt , Lettu ERI2, liian lyhyt ? ja Aino ERI2, liian matala ? Juuka tuli myös nähtyä 24.5. Charlie jätettiin suosiolla pois, kun ko. tuomari sen jo näki Rautalammilla. Lettu ja Aino kyytiin, Helga-Maija Milon kanssa myös ja menoks. Sadetta oli luvattu jo monta päivää, mutta ilma oli kuin morsian ja aurinkoa piisasi, tuloksena itselle aurinkoihottuma. Tytöillä menikin sit ihan kivasti, Lettu ERI1, PN3, VARA SERTI, kolmas sellainen, Aino ERI1 PN2, tuomari tykkäsi Ainosta, erityisesti sen hännästä, mikä nyt ei todellakaan ole paikallaan hetkeäkään Silmänisku, Lettukin sai kivan arvostelun. Niin ja pikku Milo EH2.

1243519786_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viimeaikoina on liikaa poneja ilmoiteltu näytelmiin, ne näyttävät pärjäävän, kun nämä kääpiökasvuiset jäävät sananmukaisesti jalkoihin. Tuomarit näyttävät niitä suosivan (ulkolaiset ehkä enemmän, tiedä häntä), mut no hätä, meidän poni jäi varsalaitumelle kasvamaan, jospa se kasvaakin ihan hevoiseksi Kieli ulkona.