Juu, kesä on täällä, pari päivää olikin lupaavaa ja onnistuin polttamaan selkäni kukkapenkkiä laittaessani, (kyllä, luit oikein) mutta Suomen suvi näytti todellisen naamansa ja kylmää on nyt riittänyt aivan tarpeeksi, ei todellakaan tarvitse pelätä nahkansa polttamista.

Käytiin muuten reissussa, Ruotsissa, ei mikään huvi-sellainen vaan lähdettiin kokeilemaan onnea sikäläisessä näytelmässä x2. Torstaina lähdettiin, otin matkalla kyytiin Susannan ja Niken Vaajakosken ABC;ltä. Vaasaan suunnistettiin, siellä yötä hostellissa, mukava paikka mutta koirahuoneet eivät ihan tuoreemmasta päästä, anyway sängyssä nukuttiin ja aamulla freesinä lautalle, suuntana Umeå.

Hotelli siellä päässä aivan huippuluokkaa, mainos: Clarion Collection Uman, pitää mainita kun täällä hotellihuoneen hintaan sisältyy aamiainen, siellä siihen sisältyi myös iltapala, syötiin todella hyvin siellä kahtena iltana, ei tarvinnut lähteä kaupungille ruokapaikkaa etsimään, oli nimittäin muutakin kuin sämpylää ja muroja tarjolla Silmänisku

Umeån kaupunki ihastuttava, monta puistoa jossa äidit lapsineen köllivät vilteillä nauttien auringosta, nuoriso ryhmissä seurustellen ja kaikki olivat todella ystävällisiä, hymyilivät koirat nähdessään. Kierrettiin koirien kanssa ja ilman koiria, käytiin kaupassa, jota ensin etsittiin eikä meinattu löytää, eräs kohtelias herrasmies meidät sinne opasti. Muuten aivan hotellin lähelläkin, kadun toisella puolella oli kauppa, varmaan liian lähellä koska emme sitä missään vaiheessa huomanneet Nolostunut.

Löysin muuten Umeån kadulta pemujen "lähteen", heräsi kysymys, täältäkö se kaikki alkoi??

1245500179_img-d41d8cd98f00b204e9800998e tarkka katseinen jo huomaa

1245500187_img-d41d8cd98f00b204e9800998e siinä se on, täälläkö on pemujen "lähde", ajatella Umeån kadun altako niitä löytyy Yllättynyt omani ostin kasvattajalta.