Sää oli mitä mainioin tänä aamuna, kun lähdimme ajamaan Mikkelin näyttelyyn, vettä alkoi sataa ennen Varkautta ja mitä lähemmäksi Mikkeliä mentiin sitä kovemmin satoi, ja kuka ajatteli että sadepuku on turha ottaa mukaan Nolostunut. Matkalla pysähdyttiin paikallisessa citymarketissa ostamassa kertakäyttösadetakki, ja onneksi sellainen oli päällä teltan pystytys ajan, muuten oltais oltu kovinkin märkiä. Sade onneksi laantui ennen kuin nartut alkoivat eikä tarvinnut hikoilla pienois saunassa.

Säälitti nuori uros jota kiskottiin kehässä väkisin vaikka toisella oli kakka-hätä ja yritti tehdä tarpeensa liikkeessä, ja onnistuikin siinä, esittäjää ei kyllä käy kiittäminen, ei vaivautunut edes katsomaan miksi koira ei suostunut liikkumaan vaan veti perästä kuin pässiä narussa, niin että raukka meinasi tukehtua näyttelypantaan. Onneksi joku kävi ne kikkarat sieltä kehästä keräämässä. Se on kumma kun sitä koiraa ei voi käyttää tarpeillaan ENNEN kehään menoa, survotaan vaan häkkiin näyttelypaikalle tultua ja siitä suoraan kehään.

Kiva oli nähdä tuttuja vaikkakin pikaisesti, seuraavassa näyttelyssä ehkä enemmän aikaa jutella. Kamerakin oli mukana, autossa kuivassa, joten kuvia ei tullut otettua.

Niin ja Aino VAL ERI3, esitimme myös tottelevaisuutta kehässä kun Aino luiskautti näyttelypannan kaulastaan Yllättynyt dont ask me how, hyvin esiintyi ilmankin.