Suhteellisen kivuttomasti, kelikin oli mitä mainioin, mitä nyt lauantai aamu Joensuun raviradalla hiukka viileä, harmitti kun en toppatakkia aamusta päälle laittanut Hymy. Lämpeni kyllä ennen kotiin lähtöä. Mukavasti meni Ainolla kehässä, tuomarin mielestä ei parhaassa bikinikunnossa, mutta kuitenkin paremmassa kuin edellä mennyt, terkkuja Valkealan suuntaan. mutta huippukommentti tuli kuitenkin Ainon hännästä ja sen kannosta, "käyttöluokan häntä" näin sanoi tuomari, mitä tuo sit mahtaakaan tarkoittaa, saatiin hyvät naurut. VAL ERI2 PN2 sieltä irtosi, eli paremmin kuin olin odottanut.

Sunnuntai oli lämpimämpi kuin mitä oli luvannut, aamulla pähkäily mitä laittaisi päälle, farkut varma valinta kuitenkin, vaikka pääkallopaikalle päästyäni mietin valinnan viisautta. Siellä kun oli oikeasti lämmin, t-paidassa mentiin ja harmiteltiin kun oli liikaa vaatetta päällä. On se jännä, vaikka valitset mitä päälle, tuntuu se kuitenkin olevan väärä valinta. Tuttuja oli paikalla muutama enemmän kuin eilen ja kehän jälkeen nautittiin kuplivaa, Helmin C.I.B. ja POHJ MVA arvojen kunniaksi, rattoisaa oli siel Piritan teltalla, kiitoksia kaikille onnitteluista ja mukavasta seurasta, vaikka joku teistä kiitti sitäkin että en ollut kutsunut erikseen meille varsinaisia juhlia juhlimaan, kuulema pitkä matka Yllättynyt. Ainon päivä meni varsin mukavasti myös, vaikka eilistä "menestystä" ei tullutkaan VAL ERI3 ja arvostelussa lukee, "narttu jolla varsin täyteläinen hyvä runko"  Silmänisku, sitähän se on täyteläinen ja hyvä, ainakin Ainon mielestä, ruoka-aikana ollaan kotona eikä kylillä kiertämässä.

En lainkaan kadehdi ryhmiin jääneitä, vettä tuli reippaasti iltapäivällä sen jälkeen kun meikäläinen oli kotiutunut, ei kastuttu kuin hieman autoa pakatessa.

Nyt on Ainon tämän vuoden näyttelyt näytelty, seuraavaksi on suunnitteilla pennut ja sen myötä äitiysloma ensi vuoden syksyyn.