Paluu arkeen on tapahtunut, peenut kaikki omissa kodeissaan, Esko oli täällä 9 viikkoiseksi saakka kunnes muutti Lappeenrantaan Maaritin ja Heppu enon luo, Heppu siis Nomparellin Captain, Lettu äidin ihka oikea veli. Hepulle vaan terkkuja, pidä pikku-mies ruodussa Silmänisku.
N. Eskimo "Unto" muutti Joensuuhun, joten häntä ja N. Elektraa "Hillaa", joka jäi tänne Liperiin, näemme siten hieman useammin kuin muita pentuja joita on tooosi kova ikävä. N. Essence "Minni" meni Hyvinkäälle saakka Raisan rakastetuksi, N. Endearment "Penny" muutti Kajaaniin Jaden kaveriksi Heidin ja Villen luo.
Toivon kaikkea hyvää pennuille ja heidän omistajilleen, pidetään yhteyttä.

Kotona koirat ovat varmaan tyytyväisiä pienten ahdistelijoiden lähtöön, ainakin epäilen niin, Helmikin on tullut pois pukuhuoneesta jonne linnottautui pentuja piiloon, sen verran pelottavia ne olivat Nolostunut. Charlie olisi kyllä Eskon kanssa leikkinyt vaikka loppu elämän, mukava se pikku-poika sen mielestä oli. Katsotaan miten ottavat Ainon vaavit vastaan jos ja kun syntyvät ensi vuoden puolella.

Helmin ilmoitin Jyväskylän näyttelyyn, ja viikko sen jälkeen emäntä rupesi tiputtamaan karvojaan, se tekee tuon joka kerta kun näytelmiin sen ilmoon, oisko joku vinkki Silmänisku, tiedä häntä. Sinne menosta ei olla kuitenkaan varmaa, onnistui myös venäyttämään takakoipensa siihen malliin, ei onnistunut kävely kuin varpaan kärjellä ja sekin huonosti, on siitä nyt vertynyt, kunhan jättää pois tuon Charlien kanssa lekkumisen, se vaan pahentaa oireita. Katsotaan, onhan sinne vielä 2 viikkoa, eikä meidän menemättä jättäminen maailmaa kaada, mennään sen sijaan Kajaaniin, karvojen pitäisi olla kohdallaan siihen mennessä, koivesta ei kyllä tiedä. 

Kotisivujen päivitys odottaa vielä, uusi kone on saatu eikä siinä ole FrontPagea, saahan ne sivut päivitettyä muillakin ohjelmilla, mut tuo edellä mainittu on todettu kivaksi ja helpoksi, joten....