Jyväskylän näyttelyyn lähdettiin niin sanotusti pitkin hampain, keli mitä mainioin, NOT, satoi vettä ja sumua oli sen verran että tie katosi välillä, onneksi Pentti lähti kuskiksi Pusu. Perillä oltiin kuitenkin hyvissä ajoin ja Hemmu & minä jätettiin etuoven tuntumaan, siitä sisälle ja omaa soppea etsimään, sellainen saatiin, ja kivassa seurassa vietettiin päivä. Skumppaakin hörpättiin, joku oli täyttänyt vuosia, oma veikkaus meni pieleen, hih, peräti 2 mukia tyrkyttivät, kun ei tarvinnut ajaa Cool.

Helmin päivä onnistui myös paremmin kuin olin odottanut, koiria oli ilmoitettu ennätysmäärä, peräti 62, jokunen oli tietysti jäänyt pois mutta paljon oli pemuja silti paikalla. Valioluokassa 7 narttua, huh huh, ajattelin jos edes se ERI saatais, olisin tyytyväinen, mutta tuomari tykkäsi sen verran että VAL ERI3 napsahti, PN kehässä ei tullut sijoitusta, mutta ei väliä, hyvä näin. Arvostelussa oli maininta, head slightily strong for bitch Yllättynyt, mistähän se tuon oli temmannut, ihan kuin..... 

Charlie sai tuliaisia Jyväskylästä, näitä virallisia ei poika varmaankaan tule saamaan elämänsä aikana, joten minä ostin, omasta mielestä vielä luonteeseen sopivan, niitä kun EI jaella missään.

1262089488_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Charlien oma ruusuke !