Joulu alkaa olla jo täällä joten pikapäivitys kuulumisista.


Charlie vieraili eläinlääkärissä, läpivalaisu tehtiin ja maallikon silmälläkin katsottuna kuvissa ei näkynyt mitään mikä olisi sen kummemmin pistänyt silmään. Polvet kopeloituna 0/0, selkäranka puhdas, ei muutoksia, kyynärät ja lonkat todella siistit. Ja tulosten tultua Kennelliitosta voin todeta olleeni samaa mieltä lausuneen kanssa Cool.
Lonkat B/B ja kyynärät 0/0.
Totean tässä että omaksi iloksi tämän herran kuvautin, koska todennäkösesti kukaan ei Kallea jalostukseen tule koskaan käyttämään, paitsi ehkä minä itse, sopivan nartun kohdalle sattuessa. Mutta nyt on mustaa valkoisella jätkän terveydestä, luonnetesti vielä, joskus ensi vuonna. Charlie on vasta kolmas oma kasvatti joka on terveystutkittu ja kaksi on itsellä omistuksessa, pitäsiköhän vallan pyytää kasvattien omistajia tutkimaan ?
Kuvattu myös seuran iloksi, jos he nyt iloisia asiasta mahtavat olla Päättämätön.

Ainolla alkoi juoksu marraskuun loppupäivinä, sovittiin sulhon porukoitten kanssa vierailusta kun aika on oikea, mutta oikea aika ei tullut eikä astutusta tapahtunut joten odotamme keväämmälle ja uusinta silloin, nyt pidämme sormet ja varpaan ristissä että juoksu silloin "oikea".

Lettu sai Hurtan manttelin, ja oikeaan aikaan sen ostin kun pakkasta ollut täällä -22C. Neiti kun tiputti karvansa pentujen jälkeen ja olisi varmasti jäätynyt ilman takkia tuossa kelissä, tai eihän se tietysti jäätynyt olisi, mutta on se mukavan näköinen palttoo päällä, eikä muutkaan sitä kieroon katso Silmänisku.

Pienemmällä porukalla vietetään joulu, no yksi vähemmän on kotona. Emma taas suuntasi kavereitten luo Kiuruvedelle, siellä hoitaa mulleja ja hevosia Hymy loman ajan, onpahan tekemistä.

Toivo-poika, Nomparellin Banjo, oli vieraillut näyttelyissä Slovakiassa 5.-6.12. ja sieltä molempina päivinä saanut SERTIT ja CACIBIT, lauantaina ollut myos ROP, onnittelut Renatalle Tsekkeihin. Toivon lapsista kaksi oli myös olleet mukana ja molemmille JUNIOR SERTIT molempina päivinä Cool, onnittelut kasvattaja Josefille.