Niin, uusi vuosi alkoi sen verran hiljaisesti että sitä ei tahtonut edes huomata. Vuoden ensimmäinen näyttelykin tuli korkattua kun kävimme 10.1. Kajaanissa Helmin ja Charlien kanssa. Charlien viime kehässä pyörähtämisestä onkin kulunut jo 8kk, jätkä jäi silloin kesälaitumelle "kasvamaan" . Tulos olikin NUO ERI2, ja eri-korkki on nyt poksahtanut, voihan se olla että tuo on ensimmäinen ja viimeinen eri mitä herralle jaetaan, ollaan sit vaan tyytyväisiä tästä Silmänisku.
Helmin tulos VAL ERI1 PN2 VACA, mummo se vaan porskuttaa, ja vaikka itse kehunkin, kyllä liikkuu paremmin kuin jotkut nuoremmat. Ennen kuin joku viisas tuohon kommentoi (vaikkakin mielessään), kauneus on katsojan silmissä ja jos joku kohta tuosta koirasta ei miellytä, sen korvaa toinen, tässä tapauksessa liikkeet, joita ei voi moittia Cool.

Aikani kuluiksi olen selaillut jalostustietokantaa ja hivenen tyrmistyin kun huomasin että on pari kasvattajaa jotka ovat teettäneet pentueen joiden vanhempia ei ole edes silmäpeilattu, tsot tsot, ei myöskään ole vaivauduttu hakemaan edes sitä H;ta jostain tuppukylän näytelmästä. Mitkä ovat tällaisen "kasvattajan" motiivit tämän pentueen teettämiseen? Ei vaan tule mieleen muu kuin se RAHA, muulla ei väliä. Kasvatukseksi en tuota voi sanoa, määrän lisäämiseksi kyllä ja tuo taitaa olla monella kasvattajalla päämääränä tänäpäivänä.

Jos olisin päättämässä olisimme PEVISASSA... joo, vetäkää herneet...jos ei vähimmäissuositukset edes täyty...