Eetun 13v. synttärit tuli juhlittua pienellä porukalla, mutta kuitenkin meillä kävi sellaisia ihmisiä jotka eivät täällä joka viikko tai edes joka kuukausi ravaa. Letusta tässä kuitenkin on puhe ja hänpä käyttäytyi kuin aina ennenkin. Haukkui muiden kanssa tulijat, sen jälkeen heidän luona käytiin ja heittäydyttiin selälleen, vatsan rapsutus, ja sen jälkeen oltiin aivan kuin ollaan aina oltu Hymy.

Tarkennan vielä että Lettu ei ole milloinkaan ollut "kaikkien" kaveri, menee ja tervehtii mutta ei ole kuin Aino tai nämä nuoret jotka kenet vaan nähdessään käyttäytyvät kuin joku kauan kadoksissa ollut paras kaveri olisi vihdoin tullut takaisin Yllättynyt.
Eipä sen puoleen ole ollut Helmikään, se ei välitä vieraista juuri ollenkaan, paitsi meille kotiin tulevista, heille sit joikhutaan ja muristaan ja otetaan kaikki irtoava tavara suuhun ja jos ei muuta, ote käsivarresta ja silleen talutetaan ympäri ja murmatetaan. Helmi on kovin äänellisesti sosiaalinen, eräs mummo sanoi, "hui kun on vihainen" kun Hemmu hälle hieman jutteli.

Tämä aamuna laskin Ainon ja Letun yhdessä aamupissille ja katsoin kun meishenkilö käveli sontikan kanssa tietä pitkin, pysähteli ja huitoi jotain olematonta siellä. No... ajattelin et eihän Lettu uskalla ollenkaan mennä vaan jää rapulle peloissaan. Vielä mitä, syöksyi raput alas ennen Ainoa ja haukkui miehen, ja häntä oli pystyssä Nauru. Itselle tuli todella hyvä mieli kun katsoin koiraa joka ei vähän aikaa sit olisi uskaltanut tuota tehdä.

Jospa se siitä... ajan kanssa...