Kesäkuu ja sen aluksi F-pennut täyttivät 3kk. Aika rientää ja kaikilla, viestien perusteella menee hienosti.

Pieksämäen näyttelyssä käytiin kera sen tavallisen kokoonpanon. Tällä kertaa ilma oli mahtava, ei nyt ehkä koirille, mutta minulle. Lämpöä riitti mutta on varjo jonka alla istuttiin.
Lucky JUN ERI, ei muuta. Taas kehuttiin etuosaa hyväksi, taka-askel kun on lyhyt, niin se on lyhyt.
Lissu, karvansa heittänyt, NUO ERI2. Hänkin saisi liikkua paremmin takaa.

Helmi-mummo taas tsemppasi ja oli VET ERI1 SA PN3 ROP-VET.

 

Seuraava päivä olikin Joensuun näyttely. Aamulla ei tiennyt sataako vai paistaako. Onneksi satamaan heittäytyi vasta iltapäivällä kun ko. näyttelystä kotiinpäin jo ajoin.
Lucky NUO EH, mutta karvanlaatu oli ainakin kohdallaan ;)

Lissu, jolla karva ei parhaimmillaan :/, NUO ERI2
Helmi VET ERI1 SA PN2 VSP-VET

Jo muutaman vuoden ajan olen miettinyt Rovaniemen näyttelyssä käyntiä, ja todella sinne lähdössä ollut. Tuomari ei vaan ole ollut sellainen jonka takia ajaisin vajaa 580km (suuntaansa). Mutta nyt näytti hyvältä ja Irlantilainen Seamus Oates oli sinne tulossa tuomaroimaan pemut. Pentti lupasikin lähteä mukaan ja päätimme ottaa reissun lomailun kannalta, ja mukava reissu olikin. Keskiyön aurinko paistoi ja aurinkolaseja olisi tarvittu vielä klo 22 jälkeenkin. Syömässä käytiin Kiinalaisessa ravintolassa, mahtava ruoka, ja jälkkäri syötiin ulkona auringonpaisteessa myöhään illalla.

Mutta tuloksiin.
Lucky, NUO ERI1 SA PU2 SERT VACA
Lissu, NUO ERI1 SA PN2 SERT CACIB
Helmi, VET ERI1 SA PN1 VSP ROP-VET


Ei voi sanoa kun että reissu ei olisi voinut mennä paremmin. Alunperin meinasin Lissun jättää kotiin kun neiti oli sonnustautunut pikku bikineihin ja näytti tuolloin jotakuinkin koomiselta. Helmin takiahan me sinne mentiin, kun sen halusin irkku tuomarille esittää ;))