On siirrytty marraskuun puolelle. Aika rientää enkä taaskaan ole edistynyt tänne päivittämään uutisia aikoihin.
Syyskuu hujahti sairasloman merkeissä. Lokakuussa mentiin ja ajeltiin SWCS erikoisnäyttelyssä Lohjalla. Heini (14v) oli mukana ja ajoikin kotimatkan että meikä sai leppuutettua ahteriaan :) Kyllä se ajaminenkin käy tuohon peräpuoleen. Kiva viikoloppu olikin, ruoka oli hyvää ja sitä syötiinkin melkein viikon edestä ja ähkyssä sit maattiin hotellihuoneessa.

Mutta näyttelyyn. Menestystä ei siellä meille tullut mutta eihän me sitä sieltä lähdetty hakemaankaan. Oli kiva nähdä ystäviä ja tuttuja. Mutta itselle koko reissun kohokohta oli Renatan ja Toivon näkeminen. Oli tippa linssissä kun Toivoa katsoin ensimmäistä kertaa yli neljään vuoteen. Komea se on, ihan kuin sitä ennustin sen ollessa vielä pieni pentunen. Ja Renata, mukavampaa ihmistä en olisi voinut kuvitella tapaavani ja toivon että tämä tapaaminen ei jää viimeiseksi. 

Siiri pieni ei oikein tykännyt hallista eikä kovista äänistä siellä, haukkuminen ja ovien pamahtelu oli sille hieman liikaa ja sen esiintyminen meni hiukan penkin alle, mutta kokemusta me sille sieltä saatiin ja päivän lopuksi ei se ollut moksiskaan moisesta paikasta.


 Nomparellin Flirtatious "Siiri"

Helmi meni ja ponnisti 4 sijalle veteraani nartuissa joita oli kaikkiaan 9. Ei pöllömpi saavutus kun lukee arvostelua joka olisi voinut olla jostain muusta koirasta sillä Helmiä en siitä tunnistanut, eikä kyllä kukaan muukaan.


Puksipuun Samba Sangria "Helmi" VET ERI4

Kuvat otti Heini (14v) :D :D