Joo, heitettiin keikka Tampereelle ja mukana oli Helmin ja Luckyn lisäksi pikku Taito joka matkasi lähemmäksi uutta kotiaan joka on Paraisilla. Matka meni Taitolta hienosti nukkuen, pientä protestia oli kun pysähdyimme Jari-Pekassa syömään ja käytettiin koirat pissillä ennen matkan jatkumista. Taito oli sitä mieltä et nyt saa riittää, mutta kun pääsimme jälleen vauhtiin, pikku mies makasi selällään jalat kohti kattoa ja nukkui. Voi olla että uusi perhe ei nukkunut seuraavana yönä kun herra oli vielä nukkunut Tampereelta Paraisille wink.

Näyttelyyn. Keli suosi näyttelijöitä, koiria ja heidän esittäjiään, mikä tietysti plussaa muutenkin mukavaan päivään. Lucky oli hienosti avoimen luokan #3 jos ajatellaan että luokassa oli 14 urosta. Sanoin ennen kehää että olen tyytyväinen jos erin sieltä saamme, joten olin enemmän kuin tyytyväinen kehästä poistuttuamme.
Esitin Marjon Hetan avoimen luokan nartuissa ja ylläri pylläri olimme no.1 kera SA;n, eipä tainnut Marjokaan uskoa silmiään kun toisessa kehässä oli Tytin kanssa samaan aikaan ja sieltä meitä kuikuili surprise.

Hemmu veteraani narttujen #3 ja SA. Mummo on hienossa kunnossa ja nauttii esiintymisestä, edelleen smiley.
Lucky AVO ERI3 SWCS Erikoisnäyttely 2012   heart

Meinasi vallan unohtua että kävimme Kangasniemellä kotimatkalla. Siellä sää ei todellakaan suosinut, vettä tuli iltapäivälle saakka, onneksi isot kehät nauttivat auringonpaisteesta.
Niin Lucky siellä avo eh1 ja Hemmu vet eri1 sa, pn3, rop vet. Isossa kehässä ei auringonpaisteesta huolimatta tullut menestystä.

Kiitän vielä mukavaa matkaseuraa, naurettu on monta vuotta lisää elämää, Heini, Marjo ja Mika. Sarille kiitokset seurasta ja telttapaikasta Kangasniemellä.