Huuto ei ole reilua, Ainon sivulla ja kaikissa näyttelyilmoissa lukee FI & RU CH, no eipä lue enää pitkään. Joudun tuon RU CH poistamaan,sain juuri tietää  että sitä ei vahvistetakaan, vaikka se on saatu 2007 ja anottu viime vuoden puolella ******(monta rumaa sanaa). mutta Venäjä on kuulema VENÄJÄ ja sieltä voi odottaa mitä vaan.

Tämä viikko alkoi muutenkin hyvin, maanantaina oli jo laittamassa lapsukaisia kouluun, mutta kappas, eihän koulu alkanut kuin vasta tänään Nolostunut, olisi ollut somaa kun Löfgrénin lapset olisivat olleet koulun pihalla aivan yksin, Eetu tosin tuumasi että ei olisi ainakaan tarvinnut hävetä kun eihän siellä olisi ollut kukaan näkemässä, heh.

Aleksi aloitti koulun kuitenkin jo ma aamuna, sunnuntaina jo vietiin hänet asuntolaan. Luovissa täällä Liperissä aloitti opinnot ja on tosi innoissaan kun pääsi muuttamaan kotoa, vaikkakin on aivan lähellä, on kuitenkin ottanut askeleen eteenpäin itsenäisessä elämässä. Viikonloput tietysti viettää täällä kotona ja lomat.

Moni ihminen haluaa urospennun, ihan kiva, mutta se miksi, on minusta outoa. Koska eivät aio teettää pentuja?? Siis eihän se, että omistaa nartun, tarkoita että sillä pitää pennut tehdä. Nartun voi ja minun mielestä on ihan fiksua, steriloida kun ikä antaa periksi, todennäköisesti säästyy monelta vaivalta, puhumattakaan ei-toivotuista pennuista. Toiset taas haluavat nartun, ovat kuulleet että narttu olisi pehmeämpi ja helpompi sen kanssa elää. Ei ainakaan meillä, Helmi oli varsin omalaatuinen nuorempana, ja vieläkin osoittaa olevansa "jätkä". Kun taas meidän ainut poika on AD/HD statuksesta huolimatta aivan ihana, luonne pelkkää +++, koulutettavuudessakin ollut paljon helpompi kuin äitinsä, joka ei omistanut korvia ollenkaan. Charlie taas on oppinut kaiken todella nopeasti ja omistaa korvat, kuten kaikki ovat kuvista sen jo huomanneetkin, eläinlääkärin mukaan sen nimi olisi pitänyt olla Nomparellin Dumbo, sen verran isot on kuulokkeet.

"Hylkeestä" taas juttua ja päivitystä maanantaina.