Näytelmät on tältä vuodelta näytelty. Luckyn kans käytiin Jyväskylän KV;ssä. Anneli Sutela arvosteli Luckyn JUN ERI2, ja kasvattaja Agan kanssa olemme molemmat erittäin tyytyväisiä tulokseen ja arvosteluun jonka pikku-mies sai Hymy.
Lissun kanssa matkustettiin Helsinkiin messariin V-10 näyttelyyn. Hieman harmitti kun olin ilmoittanut pienen karvattoman neidin sinne. Kaikki muut junnu luokan nartut olivat jo "aikuisen" näköisiä verrattuna Lissuun joka oli pienin ja karvattomin kaikista 8 junnusta. Mutta kuinkas ollakkaan JUN ERI4 sieltä kuitenkin saatiin.

Molemmat näyttelyreissut tehtiin porukassa Marjon ja Mikan kanssa, kuten erkkarikin. Hauskaa on ollut ja seura mitä mainiointa ja heidän Pikku-Heta on menestynyt näyttelyrintamalla vallan mainiosti sertiä ja vara sellaista vaan pukkaa näyttely näyttelyn jälkeen.

Joulu on jo mennyt menojaan kun tätä kirjoitan joten en sitä rupea enää toivottamaan. Uusi vuosi ja uudet kujeet odottavat Silmänisku...  jäämme odottamaan mitä se tuo tullessaan...