Viime tippaan jäi tämän vuoden viho-viimeinen päivitys. Siitä kunnia työssä käymiselle. Ei kerkee tekemään kaikkea mitä "pitäisi" kun ei aika riitä kaikkeen ja kun vielä sattuu olemaan sen verran laiska että haluaa nauttia myös tv:stä tulevista sarjoista joita on tullut seurattua jo tovi, kiitos digiboxin että niiden katsominen on mahdollista viiveellä.

Mutta jälleen työttömäksi jääneenä on aikaa päivittää tätä blogia ehkä hieman useammin kuten myös kotisivuja jotka ovat luvattoman pitkään olleet vailla huomiota :/. Myös ystävien luona on tarkoitus vierailla, varsinkin Charlien kotona on pakko jo ensi viikolla piipahtaa. Siiri on seuraavana listalla, pari kuukautta on vierähtänyt viime näkemästä ja neiti on uutta kerinnyt oppia.

Marraskuussa käytiin Jyväskylän kaksi näyttelyä. Helmi vain oli kelpuutettu mukaan koska yövyimme ystäväni Heinin isän luona enkä halunnut olla heille rasite tuomalla montaa koiraan taloon. No Helmi oli Helmi, ensimmäisenä sisälle katsastus ympäri alakerran, emännälle joikuminen ja komennus haukku ja takaisin katsomaan missä me Heinin kans viivyttiin. Kivasti meni reissu, kiitos isäntäväen, mukavampia ihmisiä en olisi toivonut tapaavani, kiitos ja toivottavasti vielä nähdään, vaikka ensi vuonna ;)

Helmillä viikonloppu menikin mukavasti lauantaina VSP-VET ja sunnuntaina ROP-VET. Isossa kehässä ei sit tullut menestystä, eikä sitä siinä porukassa odotettukaan, mutta mummeli liikkui hyvin ja se ilmiselvästi nauttii touhusta.

Joulu tuli ja luojan kiitos meni nopeasti. Ei tuntunut joululta, liekkö tämä vanhaksi tulo vai se lumettomuus mutta vain yksi viikonloppu muiden viikonloppujen jatkona. Ei lastenkaan mielestä ollut mitenkään erityinen, ruoka vaan huippua.

Eetu kuvia otti ja kaksi tonttua meillä näköjään asuu.


Lucky-Chucky ja Lissu ainakin esiintyvät luontevasti sellaisina.

 


Viljosta ei tiedä olisiko se halunnut olla lahja vaiko saada sellaisen.

 


Lauma odottaa jos kinkkua heillekin tipahtaisi, ja taisi sitä tipahtaakin.

 

Nyt odotetaan ensi viikkoa jos saisimme hyviä uutisia ;) mutta kuten sanotaan odottavan aika on pitkä...