Aika menee nopsaan enkä välillä kerkee tänne päivityksiä hoitamaan.

Helmin kanssa käytiin Lappeenrannan näyttely 23.4. Tuloksena VSP VET. Tuomari ei kovi mummelista tykännyt, tai ei ainakaan antanut SA;ta. Riittävän vakaat sivuliikkeet ???

Pentuset lähtivät maailmalle. En ole vähään aikaan nähnyt niin onnellisia ilmeitä kuin pentujen uusilla omistajilla oli.
Hyvällä mielin katsoin kaikkien lähtöä. Kuulumisiakin ollaan jo saatu ja kaikilla menee hyvin, kovin reippaita ovat kaikki.

Hilla neiti eli Nomparellin Elektra, päätti tehdä juoksut jo huhtikuun puolella, olisin toivonut niitä vasta toukokuussa, mutta minkäs voit. Eli pika pikaa käytiin silmätarkissa, kaikki OK. Lonkat, kyynärät ja selkä kuvattiin kaikin puolin terveeksi ja polvetkin olivat 0/1.
Astutuskin on jo hoidettu, neiti oleskeli boyfriendin luona 4 päivää ja muhinointia oli havaittu kaikkina 4;nä päivänä.
Nähtäväksi jää onnistuiko homma kun nalkkiin eivät jääneet kertaakaan.

Odottavan aika on jälleen pitkä enkä ole kovinkaan toiveissani pentujen suhteen. Ja kun Hilla ei asu meillä kotona en pääse sitä tuijottamaan ja hermoilemaan, (onneksi). Ultra näyttää onko vai ei sitten kun on aika.

Tässä kuussa meillä on 3 näyttelyä. Ensimmäinen ensiviikonloppuna Mikkeli. Mietityttää jo etukäteen miksi vaivaudun sinnekkän menemään.

T: Ikuinen pessimisti... 

PS. Pikku-Siiri oleilee meillä vielä viikon.

1304251393_img-d41d8cd98f00b204e9800998e